onsdag 12 mars 2014

Stulen frihet

Det är inte säkert vi har ett fritt samhälle bara för att det finns fri konkurrens. Om konkurrensen exempelvis inom medieområdet är begränsad kan friheten tas ifrån oss av en liten grupp som härskar över många. Friheten blir ett sken för galleriet. Den tycks kapad av en liten grupp vänsterintellektuella.

De håller koll på oss som är för verklig frihet. Under värdiga former naturligtvis. Metodiskt härskar de över oss. Försöker få våra tankar att glida bort mot osunda banor. Medelst sexualisering och övervakning. Medelst lögner och förtal.

Jag vet inte hur många gånger jag tryckt bort naket på Facebook. Men annonserna kommer envist tillbaka.Våra tankar ska ledas bort ifrån saken. Vår vilja att leva i ett fritt samhälle förslavas på ett maner man säkert lärt sig ifrån Stasi och KGB.

Så fort det bildas grupper som vill att fattiga länder ska få skuldavskrivning eller åtminstone skuldnedsättning eller att inte kärnkraften ska få dumpa marknaden med billig el som är farlig och som blir dyr då de verkliga kostnaderna hinner i fatt den, ja så fort sådana grupper bildas för att agera demokratiskt kapas de av en liten grupp vänsterfolk.

Samma ansikten dyker upp på mötena som ledare. Du hinner inte välja någon förrän de redan sitter där och leder det hela med en agenda som säkert bara de själva känner till. Diskuterar de med marknadsvänliga människor som är mörka eller har utländska rötter dröjer det inte länge förrän de "solidariska" och "rättvisetänkande" vänstermänniskorna kräks av främlingsfientlighet och utlänningehat.

De hatar bankerna och de hatar EU. De är som sverigedemokraterna med den enda skillnaden att SD inte vill ha en grupp utlänningar i landet medan vänsterfolket vill ha dem som en kader städare och lågavlönade slavar som "ska veta sin plats".

Vet de inte detta startas hajlandet.

Friheten tas ifrån oss, en god kaka som angrips av både höger och vänster, och alla låter det ske.